WIE, WAT?!
is SYL

Gekozen-logo-2018.1-01web.png

SYL Wevelgem is een kunstcollectief, opgericht in 2015, door Imre en C-ARTon, na de opening van WAK (Week van de AmateurKunsten) in Wevelgem. SYL staat voor Support Your Locals.

Wij bieden een platform voor alle kunstenaars in Groot-Wevelgem, want alleen is maar alleen, en samen iets organiseren is veel leuker en productiever. Iedereen die woont of opgegroeid is in Wevelgem, of die er werkt in de creatieve sector, en creatief bezig is, is bij ons welkom.

Wij zien "Kunst" als iets alles-omvattend: niet alleen de traditionele "Kunst" zoals schilderkunst en beeldende kunst verwelkomen wij, maar ook andere, minder gekende vormen van "Kunst" zoals naaikunst, lichaamskunst, muziek, gravures, keramiek, graffiti ... en vele anderen.

Ben je een (amateur-)kunstenaar en wil je in een toffe groep je werken tentoonstellen en voorstellen aan het publiek: aarzel niet ons te contacteren!

Wie niet afkomstig is uit Wevelgem, kan gerust de gegevens doorgeven aan ons. Geregeld werken we eens samen met een gast-kunstenaar.

Ben je een liefhebber van één of andere kunstvorm, contacteer dan SYL Wevelgem of een kunstenaar in het bijzonder.

Syl in de Pers